Korona virusas – Karantinas,  Technologijų naujienos

2019 metų telefonu išrinktas „OnePlus 7T Pro“

Šią savaitę paskelbti prestižinių pasaulio mobiliųjų technologijų apdovanojimų „GLOMO Awards 2020“ laureatai. 2019 metų telefonu pripažintas „OnePlus 7T Pro“ – naujausias kompanijos „OnePlus“ flagmanas. Apdovanojimuose vartotojams puikiai pažįstami prekės ženklai varžėsi 9 kategorijose, kuriose buvo skiriami geriausio mobiliojo ryšio tiekėjo, 5G lyderio, inovatyviausios programėlės ir panašūs titulai.

25 metus iš eilės vykstantys Pasaulio mobiliųjų technologijų apdovanojimai „GLOMO Awards 2020“ skirti pagerbti žmones, komandas ir organizacijas, pakeitusias mūsų tarpusavio bendravimą. Jų metu 9 kategorijose dėl 35 titulų varžosi garsiausios pasaulio kompanijos. Šiemet svarbiausioje – metų telefono – kategorijoje pirmąją vietą užėmė išmanusis telefonas „OnePlus 7T Pro“.

„Technologiniu požiūriu, tai ypatingas įrenginys, turintis greitą procesorių, spartų įkrovimą ir puikią programinę įrangą. Tai tiesiog geras produktas ir dar už prieinamą kainą. Už šį sėkmingą žingsnį į rinką turėtų būti pripažinta ir kompanija „OnePlus“, – teigia apdovanojimų komisijos nariai.

Apdovanojimuose pripažinti ir kiti prekės ženklai. Pavyzdžiui, 5G lyderystės titulas atiteko kompanijai „Huawei“, geriausios programėlės – bendravimui skirtai „BiP“.

Apdovanojimų ceremonija vasario mėnesio pabaigoje turėjo vykti Pasaulio mobiliųjų telefonų suvažiavime (angl. Mobile World Congress, MWC), Barselonoje, tačiau dėl koronaviruso renginys buvo atšauktas. Nepaisant to, „GLOMO“ apdovanojimų laureatai buvo paskelbti ir įvertinti.

Apie „OnePlus“

„OnePlus“ yra pasaulinė mobiliųjų technologijų įmonė, kuri meta iššūkį tradicinei technologijų koncepcijai.  „Never Settle“ kompanijos šūkis padeda kurti aukštos kokybės išskirtinio dizaino įrenginius. „OnePlus“ kuria stiprų ryšį su savo klientais, kartu su jais auga ir tobulėja. 

Pranešimą paskelbė: Paulius Udra, Integrity PR

NaudotosKnygos.lt

Parašykite komentarą