TV laidos

„Omnitel“ išmanusis prizas – šiuolaikinių technologijų gerbėjų favoritui „Eurovizijos 2012“ finale

Jau šį šeštadienį šalies išmaniųjų telefonų turėtojai turės galimybę balsuoti už savo mėgstamas dainas pirmojoje nacionalinėje „Eurovizijos 2012“ atrankoje per programėlę „Balsuok!”, kuri sukurta Lietuvos nacionaliniam radijui ir televizijai bendradarbiaujant su „Omnitel“ ir yra skirta išgirsti išmanių bei modernių Lietuvos žmonių nuomonę.

Nemokamą programėlę „Balsuok!” galima parsisiųsti iš programėlių parduotuvių „AppStore“ („iPhone“ ir „iPad“) ir iš programėlių parduotuvės „Android Market“ (išmaniesiems įrenginiams su „Android“ operacine sistema).

„Išmanieji įrenginiai ir išmaniosios programėlės atveria naujas galimybes ir sukuria naujas bendruomenes. Džiaugiamės, kad šiais metais Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos organizuojamoje „Eurovizijos“ nacionalinėje dainų atrankoje pirmą kartą savo išmanųjį žodį tars ir šiuolaikinių technologijų gerbėjai“, – sakė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Programėlė „Balsuok!“ šiais metais suteikia unikalią progą išmaniųjų įrenginių turėtojams išrinkti savo dalyvį „Eurovizijos“ atrankos finale. Pasibaigus visiems atrankos etapams, vienas dalyvis, nepatekęs į lietuviškosios atrankos finalą įprastinio balsavimo metu, bet surinkęs daugiausia programėlės „Balsuok!” vartotojų balsų, keliaus tiesiai į finalą. Lietuviškosios „Eurovizijos“ finalo metu išmaniųjų balsuotojų nuomonė taip pat bus svarbi – finalo dalyvis, gavęs daugiausiai balsų iš programėlės vartotojų, bus apdovanotas telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ įsteigtu išmaniuoju prizu – planšetiniu kompiuteriu „iPad“.

Kiekvieno atrankos etapo metu, skambant atlikėjo dainai, išmaniųjų telefonų turėtojai galės atiduoti kiek tik nori balsų UŽ arba PRIEŠ tą konkrečią dainą – balsuoti bus galima tik tai dainai skambant. Pasibaigus dainai programėlėje bus galima pamatyti bendrą visų programėlės „Balsuok!” vartotojų UŽ ir PRIEŠ balansą. Balsavimas programėle „Balsuok!“ nieko nekainuoja.

Pirmasis „Eurovizijos 2012“ dainų konkurso nacionalinės atrankos etapas, kurio metu bus galima balsuoti išmaniąja programėle „Balsuok!” – jau šį šeštadienį, vasario 4 dieną, 21 valandą per Lietuvos televiziją.

NaudotosKnygos.lt

Parašykite komentarą