Horoskopai

2022-ujų Tigro metų horoskopas

Ateinantys 2022-ieji bus Tigro metai

Tigras yra kilnus, bet ūmaus būdo žvėris, iš kurio galima tikėtis didelių laimėjimų. Tačiau 2022 m. Vandens elementas sušvelnina Tigro agresiją, todėl jis yra daug švelnesnis ir mielas žvėris. Juodojo vandens Tigro metai bus švelnūs, bet impulsyvūs, kupini netikėtų įvykių. Taigi, 2022 metų horoskopas žada permainas visiems Zodiako ženklams.

Avinai sulauks užtarnauto poilsio

Kiek gi galima verstis per galvą? 2022 metų horoskopas šiam  ženklui žada poilsį ir malonias pramogas. Darbas nebebus pačia svarbiausia sritimi, ir dažniau bus galima pasilepinti įvairiais gyvenimo teikiamais malonumais.

Jaučiams – džiaugsmingas metas

Atrodys, kad visos negandos liks praeity, ir ateinančiais metais tikrai galėsite pasidžiaugti džiugiomis permainomis. Jums nebereikės rūpintis dėl darbo ar dėl pinigų – plaukite pasroviui, ir viskas susidėlios į savo vietas.

Dvyniams žadamas pozityvus laikas

Net ir tuomet, jei užklups nemalonumai, išliksite pozityvūs. Būtent tai ir leis jums judėti į priekį. Žvaigždės ragina jus nepasiduoti, ir būtent tai padės jums pasiekti sėkmę.

Vėžių laukia džiugios permainos

Jei jau kurį laiką neradote atsakymų į jums rūpimus klausimus, ar paprasčiausiai slėgė didelė našta, būtent dabar jūsų lauks pagerėjimas. 2022 metų horoskopas žada jums džiugias permainas.

Liūtus aplankys sėkmė

Kartais atrodo, kad pastangų įdedama daug, tačiau rezultatai ne visada džiugina. Vis dėlto, šis metas bus kur kas palankesnis – jums nereikės stengtis, kad aplankytų sėkmė, nes viskas vyks tiesiog savaime.

Mergelės raginamos pasisemti ryžto

Būtent ryžtas ateinančiais metais bus svarbiausias. Jei norite pasiekti kažko daugiau, svarbu būti ryžtingesniems. Ateinančiais metais tikrai nebus labai sunku pasisemti įkvėpimo ir imtis naujų darbų.

Svarstyklės nugalės visas kliūtis

2022 metais Mergelėms bus tikrai labai palankūs – galėsite imtis tokių darbų, kuriuos vis atidėliojote, ir jie jums puikiai seksis. Jei norite išbandyti kažką naujo, nelaukite, ir imkitės šios veiklos jau dabar.

Skorpionų laukia didelės permainos

Ateinančiais metais tikrai neatrodys, kad viskas stovi vietoje. Skorpionai turės tikrai daug veiklos, tad nebus laiko atsikvėpti. Vis dėlto, būsimi pokyčiai Skorpionams tik į naudą.

Šauliams žadamos perspektyvos

2022 metais pradėta veikla Šauliams eisis tikrai labai sklandžiai, tad jūs galėsite džiaugtis puikiais rezultatais. Tai – puikus metas imtis ilgalaikių projektų, nes žadamos puikios perspektyvos.

Ožiaragiams metas laiko skirti sau

Praėjusiais metais daug laiko skyrėte kitiems, tačiau dabar svarbu pasirūpinti savimi. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai bei užsiimkite mėgstama veikla, kuriai vis nerasdavote laiko.

Vandeniams šypsosi sėkmė

Galima drąsiai sakyti, kad 2022 bus jūsų metai. Viskas, kuo jūs užsiimsite, eisis tikrai labai sklandžiai, tad dabar tikrai palanku užsiimti tokia veikla, kuriai vis neatrasdavote laiko.

Žuvys pagaliau išplauks į platesnius vandenis

Šie metai – tai stagnacijos pabaiga. Jums šypsosi sėkmė, tad galite imtis tokios veiklos, kuriai vis nesiryždavote. Tai tikrai užtikrins sėkmę ar net šlovę.

NaudotosKnygos.lt

One Comment

Parašykite komentarą