TV laidos

„Prajuokink mane“ kyšiai: V.Cololo – tualetinis popierius, A.Lukošiui – dešra

Trečiadienio vakarą BTV eteryje – vienintelis šou Lietuvoje, kuriame už humorą mokami pinigai. Dalyviams tereikia prajuokinti komiką Vitalijų Cololo ir jo svečią. Šį kartą juo tapo muzikantas Arnoldas Lukošius.
Europą savo „euroviziniu“ šokiu prajuokinęs Arnoldas į „Prajuokink mane“ areną atvyko tik su chalatu. Vedėjo Justino Jankevičiaus paklaustas, kodėl taip išsipustė, Arnoldas atsakė, kad sulūžo jo lova, o naująją jis pasirengęs išbandyti su svariu humoristu V.Cololo. A.Lukošius taip pat išdavė paslaptį, kad norint šokti taip, kaip jis, reikia pauostyti savo praėjusių pasirodymų kojines.
Bene nuoširdžiausiai komisiją prajuokino vilnietis Jonas. Vaikinas išsirengė, kudakavo, galiausiai iš kuprinės ištraukė dešrą ir tualetinį popierių, kuriuos įteikė komisijai. „Čia toks briedas, bet nesijuokti neįmanoma“, – leipdamas juokais kalbėjo V.Cololo. Kiek pinigų užsidirbo Jonas ir ką jis išvadino žioplių kompanija, išvysite šį vakarą.
Taip pat pamatysite poeziją skaitantį Modestą, juokingus gangsterius emigrantus Dainių ir Marių, tarmiškai kalbantį Julių iš Kudirkos Naumiesčio ir kitus prajuokinti bandysiančius dalyvius.
„Prajuokink mane“ – trečiadienį 19 val. tik per BTV

NaudotosKnygos.lt

Parašykite komentarą