TV laidos

„Pragaro virtuvės“ nugalėtojai – specialus prizas

Kulinarinio realybės šou „Pragaro Virtuvė“ nugalėtoja Vaida Jonkuvienė jau greitai drauge su prestižinio viešbučio „Kempinski Hotel Cathedral Square“ šefu Ciaran John Gantly pristatys specialiai viešbučio restoranui sukurtus patiekalus. Tai pirmasis Vaidos ir „Kempinski“ restorano šefo bendras darbas. Vaidai, dėl šeimyninių aplinkybių, atsisakius pagrindinio realybės šou prizo – darbo viešbučio restorane „Telegrafas“, , BTV ir „Kempinski“ vis dėlto nusprendė suteikti galimybę Vaidai mokytis ir tobulėti.
Ji turės nuostabią galimybę nuolat bendradarbiauti ir mokytis iš vieno iš garsiausių ir didžiulę tarptautinę patirtį sukaupusio šefo Ciaran John Gantly. Airių kilmės virtuvės šefo karjeros pasiekimai įspūdingi. Dabar jis – naujojo 5 žvaigždučių viešbučio „Kempinski Hotel Cathedral Square” vyriausiasis virtuvės šefas. Sukaupęs ilgametę darbo prabangiuose viešbučiuose patirtį, šis savo srities žinovas pasižymi ypatingu kūrybiškumu bei įvairiapuse pasauline kulinaro patirtimi. C. J. Gantly dirbo „Kempinski Hotels” ir kituose 4-5 žvaigždučių viešbučiuose, rengė kulinarinius seminarus ir prezentacijas Jungtinėse Amerikos Valstijose. C.J.Gantly svečių sąraše yra pasaulio įžymybės, muzikos žvaigždės bei politikai – Billas Clintonas, Michailas Gorbačiovas, Helmutas Kohlis, Tina Turner, Michaelas Jacksonas, Stingas ir daugelis kitų.

„Kadangi Vaida dėl šeimos ir mažos dukrelės negalėjo persikelti į Vilnių, nusprendėme jai suteikti galimybę mokytis. Vaida atvyks pas mus stažuotis ir drauge su mūsų šefu kurs originalius projektus. Šis – tik pirmasis iš daugelio“, – sakė viešbučio marketingo vadovė Birutė Leimontaitė.
„Džiaugiuosi, kad viešbutis man pasiūlė nuostabią galimybę – tobulėti ir mokytis kartu su pagrindiniu „Kempinski“ restorano šefu Ciaran John Gantly , su kuriuo mes puikiai sutariame. Iš jo, tikiu, galėsiu nemažai išmokti“, – sakė lietuviškosios „Pragaro virtuvės“ laimėtoja. Pirmasis Vaidos ir „Kempinski“ šefo projektas – itin intriguojantis: ar įsivaizduojate lietuvišką tradicinę virtuvę, pristatytą moderniame, šiuolaikiškame kontekste su žiupsneliu „Kempinski“ prabangos, šlakeliu lietuviškos kultūros ir gausiai apibertą garsaus šefo iš Airijos patirtimi?
„Manau, kad tai bus neįtikėtina patirtis, ir jis, ir aš turime puikių idėjų perteikti mūsų lietuvišką virtuvę visiškai kitaip. Juk net ir tradiciniai cepelinai Kempinski viešbutyje pavirsta tikru gurmanišku stebuklu“, – sakė ji.
„Kempinski“ su Vaida planuoja bendradarbiauti visus ateinančius metus. Visuomenei bei viešbučio svečiams bus pristatyta daug projektų, kurių metu bus galima įsitikinti, kaip tobulėja Vaida.

NaudotosKnygos.lt

Parašykite komentarą