Laidoje „Šeštadienio rytas“ žiūrovų laukia riteriška dvikova. Virtuvėje savo ginklais žvangins ir kulinariniais sugebėjimais stebins du geri bičiuliai -Vytautas Kriščiūnas ir Gintaras Kanaševičius. Užduotis – „Mėsa vyriškose rankose“.
Vytautas gamins vištieną su „Ratatouille“ troškiniu, o Gintaras – avienos troškinį. Vyrai laidos vedėjai Astai Stašaitytei–Masalskienei tvirtins, kad jų šeimose prie viryklės daugiau laiko praleidžia žmonos, tačiau ir pačių dalyvių profesionalumas virtuvėje stebins. Vytautas pademonstruos puikų ir greitą vištienos marinavimo būdą, kuris, anot jo, labai praverčia tinginiams. Tuo tarpu Gintaras, gamindamas avienos nugarinės troškinį, parodys būdą, kaip pasigaminti puikų žvėrienos troškinį su tradicinėmis lietuviškomis daržovėmis.
Šį „Šeštadienio rytą“ dalyvių kovą stebės ir vertins du virtuvės šefai – Esra Ceylan iš Turkijos ir Ali Gadžijevas iš Lietuvos. Abejų virtuvės profesionalų vertinimai išsiskirs kardinaliai.
„Šeštadienio rytas“ – šeštadieniais 10.00 val. per BTV.
