Atviras interviu su dizaineriu Juozu Statkevičiumi, Lietuvos elito atstovai antrajame Austrių gliaudymo čempionate, žinomos moterys makiažo tendencijų pristatyme, naujausio lietuviško filmo premjeros raudonojo kilimo įžymybės, paramos koncerto „Pirk dramblį“ užkulisiai ir Vaido Baumilos atradimai Amerikoje – visa tai TV3 žiūrovų laukia jau šįvakar 21.00 val. įžymybių naujienų laidoje „VIP“.
Viena prancūzų kosmetikos firmų atšventė savo 30 metų jubiliejų. Modeliais tapusios manekenės ir pramogų pasaulio žvaigždės šia proga pristatė naujausias makiažo tendencijas. Vizažistai kiekvieną įžymybę gražino nuo 5 iki 7 valandų, tačiau moterys buvo kantrios ir kaip susitariusios tvirtino, kad grožis reikalauja aukų. Ingrida Kazlauskaitė, Katažina Zvonkuvienė, Natalija Bunkė šio vakaro „VIP“ reportaže bus džiugiai nusiteikusios. „Rezultatas pateisino ilgas pasiruošimo valandas. Aišku, žmonės dabar žiūri ir galvoja: „O Jėzus Marija. Bet tai yra karnavalinis makiažas. Nereiškia, kad taip mes einame į gatvę, pieno nusipirkti“, – kalbės N. Bunkė.
Inga Stumbrienė tikins: „Vardan grožio reikia kentėti bent šiek tiek.“ Pasak žinomos moters, kiekvieną dieną ji naudoja tik veido kremą, lūpų balzamą ir blakstienų tušą, o einant į renginį tenka daugiau naudoti, nes norisi ryškiau pasipuošti. Renginio dalyvių įvaizdžiu rūpinosi dizaineris Liutauras Salasevičius. „Mano vyras jau yra daug įvaizdžių matęs. Tikriausiai dabar gaučiau dar vieną komplimentą“, – sakys I. Stumbrienė.
Vilniuje vyko antrasis Austrių glaudymo čempionatas. Kartu su juo atidarytas ir naujas šio delikateso valgymo sezonas. Į sostinės senamiestyje esantį prabangų restoraną rinkosi verslininkai, meno atstovai ir delikatesams neabejingi žinomi žmonės. Elegantiškai paminėtas austrių valgymo sezonas tęsis iki balandžio.
Olegas Vasinas, viešbučio „Ramada“ vadovas, šįvakar pasakos, kad austrės nėra išskirtinis užsieniečių delikatesas – jau nuo viduramžių jos žinomos ir Lietuvoje: „Austrių užsisakinėjo jau Lietuvos didikai, tad negalima sakyti, kad lietuviams šis skonis neįprastas. Nieko panašaus.“
Atidaryti austrės geldelę gali pasirodyti gana paprasta, tačiau nereikia apsigauti. Tam būtini ne tik aštrūs įrankiai, o ir įgūdžiai. Mat net menkiausia skeveldra gali sužeisti, todėl atidarinėti austres reikia itin kruopščiai: šakute atskirti pačią austrę nuo geldelės, paimti į ranką ir iš geldelės išgerti. Pasak profesionalių virtuvės šefų, itin svarbu pasirinkt gerą garnyrą arba padažą.
Kuris žinomas vyras ištars: „Austrė yra kaip moteris – sunkiai atidaroma“? Ką apie austrių skonį kalbės modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė? Ką specialiame interviu atskleis dizaineris J. Statkevičius? Intriguojantys reportažai – jau šįvakar 21.00 val. per TV3.
Įžymybių naujienos „VIP“ – antradieniais 21.00 val. per TV3!